Urządzenia i Akcesoria
Glühweinsabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Gesamtrezept
Składniki
-
brauner Zucker50 g
-
Eigelb4
-
Cranberrynektar50 g
-
Glühwein50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept
Białko
15 g
Kalorie
2497 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kochen mit Rotwein
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orangen-Campari-Marmelade
40 min
Crème brûlée
6 godz.
Zimtmousse
5 godz. 40 min
Himbeerwolke
2 godz. 10 min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 godz. 50 min
Champagnertrüffel
30 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Eierlikör-Eis
24 godz.
Rotweincreme
5 godz. 40 min