Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
TM5 TM31

Bread Stuffed with Eggs and Green Beans

5.0 (1 ocena)

Składniki

Filling

  • 5 g fresh basil leaves
  • 120 g pitted black olives
  • 500 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 6 medium eggs
  • 200 g fresh green beans, cut in pieces

Assembly

  • 200 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 1 medium egg
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 sandwich loaf (approx. 500 g)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2652 kJ / 634 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
41 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy