Urządzenia i Akcesoria
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2652 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut and Almond Milkshake
10 min
Scrambled Eggs
10 min
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Brak ocen
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Avocado Ice Cream
4 godz. 15 min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Apple, Raspberry and Citrus Fruit Juice
10 min
Butter Biscuits
50 min
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min