Bread Stuffed with Eggs and Green Beans

Bread Stuffed with Eggs and Green Beans

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions

Składniki

Filling
  • fresh basil leaves
    5 g
  • pitted black olives
    120 g
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • medium eggs
    6
  • fresh green beans cut in pieces
    200 g
Assembly
  • olive oil
    200 g
  • garlic clove
    1
  • medium egg
    1
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sandwich loaf (approx. 500 g)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 634 kcal / 2652 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...