Urządzenia i Akcesoria
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2652 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 godz. 25 min
Gulab Jamuns
2 godz. 30 min
Rhubarb Pancake Pieces
50 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 min
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Star Pizza
1 godz. 45 min