Urządzenia i Akcesoria
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2652 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Apple tart
1 godz.
Crêpes
1 godz. 15 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Chocolate Affogato
10 min
Exotic Fruit Pudding
5 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Soda Bread with Feta
30 min