Postre de yogur con mora y granola de frutos secos

Postre de yogur con mora y granola de frutos secos

4.4 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 unidades

Składniki

  • 100 g de dátiles sin hueso en trozos
  • 115 g de agua
  • 20 g de copos de avena
  • 15 g de pipas de girasol
  • 15 g de pipas de calabaza
  • 10 g de aceite de coco
    10 g aceite de girasol
  • 125 g de moras frescas
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • 4 yogures griegos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 39.9 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 776 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 20.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...