木瓜優格米漿

木瓜優格米漿

2.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 杯

Składniki

  • 木瓜 去皮、去籽,切塊
    300 克
  • 檸檬 取皮屑和汁液
    1 顆
  • 奇亞籽 多備一些裝飾用
    2 大匙
  • 冰塊 (每塊約3公分大小)
    6 - 8 塊
  • 原味優格
    120 克
  • 蜂蜜
    40 克
  • 米漿 (沒加花生)
    250 克
    250 克 豆漿
  • 新鮮薄荷 只取葉子
    2 枝
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)
    ¼ 枝

Wartości odżywcze na 1 杯

Kalorie 203 kcal / 845 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...