Urządzenia i Akcesoria
Terina z rajčat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
8 porcí
Składniki
-
1000 gramů rajčat
-
130 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
100 gramů vody
-
1 čajová lžička oregana, čerstvého
-
8 plátků želatiny v prášku
-
mozzarella na ozdobu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2.63 g
Kalorie
359 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5.45 g
Błonnik
2.16 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mandlové pyré
2h 15min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Pas d’évaluation
Pomerančový dresink s kari
5min
Zabaione
15min
Tandoori
5min
Ras el hanout
5min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Pas d’évaluation
Směs na proteinový chléb
10min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Pas d’évaluation
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Pas d’évaluation