Urządzenia i Akcesoria
Terina z rajčat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
8 porcí
Składniki
-
1000 gramů rajčat
-
130 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
100 gramů vody
-
1 čajová lžička oregana, čerstvého
-
8 plátků želatiny v prášku
-
mozzarella na ozdobu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2.63 g
Kalorie
359 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5.45 g
Błonnik
2.16 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Friday night
6 min
Máslo s medvědím česnekem
Brak ocen
Čerstvé těsto na těstoviny
40 min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25 min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
1 godz. 40 min
Hrušky v červeném víně
3 godz. 20 min
Mini flan cake v páře
2 godz. 40 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Hruškový sen
5 min
Pagáče
1 godz. 35 min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12 godz.