Urządzenia i Akcesoria
Terina z rajčat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
8 porcí
Składniki
-
1000 gramů rajčat
-
130 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
100 gramů vody
-
1 čajová lžička oregana, čerstvého
-
8 plátků želatiny v prášku
-
mozzarella na ozdobu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2.63 g
Kalorie
359 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5.45 g
Błonnik
2.16 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1 godz.
Mandlové pyré
2 godz. 15 min
Créme brulée
1 godz. 50 min
Hříbkové máslo
4 godz.
Červená thajská kari pasta
15 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 godz. 20 min
Mandlové cihličky s olivami
Brak ocen
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 godz. 35 min
Mátová zmrzlina s čokoládou
10 godz. 25 min
Krevetové lupínky
45 min
Krém z pečeného česneku
1 godz. 5 min
Zabaione
15 min