Pechugas de pollo asadas con miel y mostaza y puré de coliflor y ajo

Pechugas de pollo asadas con miel y mostaza y puré de coliflor y ajo

4.0 126 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • cabeza de ajos
    1
  • de aceite de oliva
    35 g
  • de cebolla en cuartos
    250 g
  • de miel
    30 g
  • de mostaza a la antigua
    40 g
  • de mostaza de Dijon (opcjonalnie)
    10 g
  • dientes de ajo
    2
  • de romero fresco (solo las hojas)
    1 cucharada
  • de sal
    2 cucharaditas
  • pechugas de pollo (aprox. 650 g)
    4
  • de ramilletes de coliflor
    800 g
  • de leche
    130 g
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de tomillo fresco (solo las hojas)
    2 ramitas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 381 kcal / 1596 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...