Pechugas de pollo asadas con miel y mostaza y puré de coliflor y ajo

Pechugas de pollo asadas con miel y mostaza y puré de coliflor y ajo

3.9 131 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 1 cabeza de ajos
  • 35 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de miel
  • 40 g de mostaza a la antigua
  • 10 g de mostaza de Dijon (opcjonalnie)
  • 2 dientes de ajo
  • 1 cucharada de romero fresco (solo las hojas)
  • 2 cucharaditas de sal
  • 4 pechugas de pollo (aprox. 650 g)
  • 800 g de ramilletes de coliflor
  • 130 g de leche
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 46 g
Kalorie 1596 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...