腊肉炒年糕
TM5 TM6

腊肉炒年糕

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 克 油
  • 2 片 姜
  • 80 克 腊肉, 切薄片
  • 220 克 年糕, 切片后放在水中泡软,沥干水分
  • 40 克 青蒜, 切碎
  • 1 茶匙 豆豉
  • 1 茶匙 生抽, 根据个人口味调整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2565 kJ / 613 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
58.1 g
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy