腊肉炒年糕

腊肉炒年糕

2.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 2 片
  • 腊肉 切薄片
    80 克
  • 年糕 切片后放在水中泡软,沥干水分
    220 克
  • 青蒜 切碎
    40 克
  • 豆豉
    1 茶匙
  • 生抽 根据个人口味调整
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14 g
Kalorie 2565 kJ / 613 kcal
Tłuszcz 34.9 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 58.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...