Urządzenia i Akcesoria
腊肉炒年糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜2 片
-
腊肉 切薄片80 克
-
年糕 切片后放在水中泡软,沥干水分220 克
-
青蒜 切碎40 克
-
豆豉1 茶匙
-
生抽 根据个人口味调整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14 g
Kalorie
2565 kJ /
613 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
58.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny