Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 snítek čerstvé petržele, omyté a okapané
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých a srdcovek, očištěných, „bez vousů“
- 500 gramů vody
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů cibule, na kousky (2–3 cm)
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, bez semínek
- 50 gramů suchého bílého vína
- 300 gramů rajčatového protlaku
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- 320 gramů těstovin, typ spaghettini
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2288 kJ / 546 kcal
- Białko
- 36.63 g
- Węglowodany
- 80.88 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10 min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Virgin maracujové Mojito
10 min
Domácí šunka
49 Std.
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Brak ocen
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany pro TM6
10 min
Čočkový salát
2 Std. 45 Min
Punčové řezy
13h