Johannisbeer-Mango-Konfitüre
TM6 TM5

Johannisbeer-Mango-Konfitüre

4.7 (141 ocen)

Składniki

  • 400 g Gelierzucker 2:1
  • ½ Vanilleschote
  • 400 g rote Johannisbeeren, abgezupft
  • 400 g Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
2823 kJ / 674 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
156 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy