Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g Sauerkirschen, entsteint
- 130 g Gelierzucker 3:1
- 40 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 20 g Espresso, aufgebrüht
- 1 Msp. Zimt
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1926 kJ / 456 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 92 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kirschkonfitüre
25 min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 Min
Pfirsich-Vanille-Aufstrich
25 min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 Min
Bellini-Konfitüre
40 Min
Birnenkonfitüre
20 Min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min