Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1391 kJ / 331 kcal
- Białko
- 40.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Restovaný lilek (200 gramů)
Keine Bewertungen
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Keine Bewertungen
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Keine Bewertungen
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Keine Bewertungen
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 Std. 30 Min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Keine Bewertungen
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50 menit
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10 min
Bazalkové pesto
10 min