Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 500 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 1 stroužek česneku
- citrónová kůra, strouhaná, z 1/2 bio citrónu
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce vinného octa
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 100 gramů olivového oleje
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 400 gramů čerstvého baby špenátu
- 6 kusů jarní cibulky, nakrájené
- 100 gramů loupaných mandlí
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Białko
- 37.4 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makaróny se zeleninou pěti barev
40 min
Kuřecí salát s těstovinami
45 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 Min
Citrónové kuře s chřestem
40 min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Jarní kuřátko v páře s quinou
1 godz. 30 min
Zapečené těstoviny s kuřetem a brokolicí
1 godz. 10 min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1 godz. 20 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35 min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26 Min