Wersje kompatybilne
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule
- 4 stroužky česneku
- 500 gramů vývaru
- 500 gramů drůbežích jater, očištěných, nakrájených napůl
- 240 gramů červené cibule, nakrájené na měsíčky
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 250 gramů květáku (cca ½ květáku), rozebraného na co nejmenší růžičky
- 280 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička kurkumy
- 2 špetku soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1572 kJ / 375 kcal
- Białko
- 36.13 g
- Węglowodany
- 26.38 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Błonnik
- 8.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí frikasé s chřestem
1 godz.
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12 godz. 30 min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Lískooříškové toffee
2 godz. 30 min
Kuře na kari s olivami
50min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Králík po sicilsku
1 godz. 20 min
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1 godz. 15 min