Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
TM5 TM6

Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche

(Brak ocen)

Składniki

  • máslo (nesolené), na vymazání
  • 120 gramů cibule, napůl
  • 60 gramů šalotky, napůl
  • 2 stonky řapíkatého celeru, na kousky
  • 15 gramů olivového oleje
  • 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na nudličky
  • 3 vejce
  • 150 gramů crème fraîche
  • 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého
  • 10 gramů soli
  • 1 špetka čerstvě umletého pepře

Wartości odżywcze
na 1 porce
Kalorie
1124 kJ / 269 kcal
Białko
28.6 g
Węglowodany
2.6 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy