Wersje kompatybilne
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
- 150 gramů vepřové krkovice, na kousky (nebo vepřový krk)
- 300 gramů vepřové plece, na kousky
- 400 gramů kachních prsou, bez kůže
- 300 gramů kachních jater, tučných
- 50 gramů koňaku
- 4 špetky soli
- 5 špetek pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 špetky muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky mleté skořice
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1805 kJ / 434 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 29.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mandlové pyré
Brak ocen
Polentové koláčky (bez lepku)
1h
Panellets
11h 20min
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Cuketový krém s rybími plátky
40 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Kluski z makiem - 2015
1h 10 min
Hruškový sen
5min
Louhovaná srdíčka
1h
Avokádovo-hráškový hummus
30 min