Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, na kostičky (1,5 cm)
- ½ polévkové lžíce medu
- 1 čajová lžička sójové omáčky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 80 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- ½ svazku čerstvé petržele
- 220 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, na kousky 3 cm
- 200 gramů anglické slaniny, plus několik plátků na vyložení dna nádoby na paštiku
- 200 gramů masa z klobásy
- 20 gramů hříbků, sušených, namočených ve vodě 1 hodinu předem
- 1 vejce
- 1 polévková lžíce tymiánových listů, čerstvých
- 2 polévkové lžíce koňaku (nebo jiného alkoholu)
- 1 vrchovatá čajová lžička soli, dle chuti
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého, dle chuti
- 1 bobkový list, sušený
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1055 kJ / 253 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lékořicový likér
1h 30 min
Kávové muffiny
40 Min
Mokao
24h 25min
Pomerančovo-marcipánové sušenky
2 godz. 30 min
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2h 20min
Malinový dacquoise
2 godz.
Bílá klobása ve skle
1h 20 min
Mandlovo-vanilkový dort
2 godz.
Zeleninový koláč
1 Std. 10 Min
Pagáče
1 Std. 35 Min
Hluchec
2 godz.
Tandoori
5 Min