Urządzenia i Akcesoria
Black Forest Trifle
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Cherry Compote
-
frozen pitted dark cherries250 g
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained, syrup reserved (1 x 425 g tin)250 g
-
golden caster sugar1 Tbsp
-
ground cinnamon (opcjonalnie)½ tsp
-
water50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Chocolate Swiss Roll
-
large eggs4
-
golden caster sugar plus 1 Tbsp for sprinkling100 g
-
self-raising flour80 g
-
cocoa powder (preferably dark)20 g
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Custard
-
milk chocolate small pieces or callets180 g
-
milk500 g
-
golden caster sugar100 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
unsalted butter (opcjonalnie) (see tip)20 g
Assembly
-
Kirsch (cherry brandy) (opcjonalnie)40 g
-
double cream300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.8 g
Kalorie
2465 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
60.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1 godz. 5 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3 godz.
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min
Christmas Pudding
14 godz. 30 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.