Urządzenia i Akcesoria
Chicharrón en salsa verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones
Składniki
-
15 g de aceite
-
3 dientes de ajo
-
40 g de cebolla
-
540 g de tomate verde
-
5 g de chile chipotle adobado
-
½ cdita de sal fina
-
200 g de agua
-
180 g de chicharrón de cerdo con carne, en trozos
-
tortillas de maíz
-
cilantro
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
332 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
724.1 kJ /
173.1 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
¡A FESTEJAR!
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Caldo tlalpeño
1h 20 min.
Pierna adobada navideña
1h 45 min.
Caldo de res
1h 15 min.
Chicharrón en salsa verde
35 min.
Chicharrón en salsa verde
35 min.
Caldo de camarón
40 min.
Mole de olla
35 min.
Pozole Rojo
1h 30 min.
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min.
Chilaquiles divorciados
1h
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min.
Arroz a la mexicana
50 min.