Pescado con adobo

Pescado con adobo

3.9 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones

Składniki

Adobo
  • 900 g de agua
  • 50 g de chile ancho sin tallo ni semillas
  • 50 g de chile guajillo sin tallo ni semillas
  • 10 dientes de ajo pelados
  • ½ cdita de pimienta gorda
  • 1 ½ cdita de comino en polvo
  • 1 cda de orégano seco
  • 7 hojas de laurel, secas
  • 1 clavo de olor
Pescado en adobo
  • 235 g de mayonesa
  • 700 g de agua
  • 1000 g de filetes de pescado blanco, sin piel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 34 g
Kalorie 2772 kJ / 660 kcal
Tłuszcz 52 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...