Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca básica
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
200 g de harina
-
2 huevos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
32 g
Kalorie
3612 kJ /
860 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Lasaña de espinaca y queso
2 godz. 45 min
Mantequilla de cítricos
10 min
Panes al vapor
40 min
Pasta fresca de hierbas
25 min
Pasta fresca de espinacas
25 min
Ravioles de salmón y queso
50 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan pita
1 godz. 50 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Salsa bechamel
15 min