Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate Ganache
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 110 g double cream
- 25 g unsalted butter, soft
Macarons
- 250 g caster sugar
- 140 g blanched almonds
- 20 g cornflour
- 15 g cocoa powder
- 3 egg whites, separated the previous day
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mocha Cake
2 Std. 5 Min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Easter Cream Pastries
1小时 15 分钟
Profiteroles
2h 15min
Meringue Ghosts
12h 25min
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1小时 20 分钟
Tangerine and Chocolate Log (French)
8h 55 min
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Raspberry Cheesecake
3h 25min
Pink and White Macarons
1小时 30 分钟