Chocolate Macarons
TM6 TM5 TM31

Chocolate Macarons

3.8 ( 53 oceny )

Składniki

Chocolate Ganache

  • 120 g dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
  • 110 g double cream
  • 25 g unsalted butter soft

Macarons

  • 250 g caster sugar
  • 140 g blanched almonds
  • 20 g cornflour
  • 15 g cocoa powder
  • 3 egg whites separated the previous day

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
80 kcal / 334 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy