Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Macarons
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
40 pieces
Składniki
Chocolate Ganache
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets120 g
-
double cream110 g
-
unsalted butter soft25 g
Macarons
-
caster sugar250 g
-
blanched almonds140 g
-
cornflour20 g
-
cocoa powder15 g
-
egg whites separated the previous day3
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
334 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gifts
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Chocolate Ice Cream
31 godz.
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Brownies
50 min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Ombre Cake
2 godz. 10 min
Mocha Cake
2 godz. 5 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min