Chocolate Macarons
TM6 TM5 TM31

Chocolate Macarons

3.8 (49 ocen)

Składniki

Chocolate Ganache

  • 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 110 g double cream
  • 25 g unsalted butter, soft

Macarons

  • 250 g caster sugar
  • 140 g blanched almonds
  • 20 g cornflour
  • 15 g cocoa powder
  • 3 egg whites, separated the previous day

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
334 kJ / 80 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy