Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di zucchero
- 460 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 400 g di frutti rossi misti freschi (mirtilli, lamponi, fragole, more...)
- 330 g di yogurt naturale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 66.8 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Gelato all'ananas al profumo di agrumi
8h 20min
Gelato alle fragoline di bosco
20min
Gelato ai frutti rossi
20min
Gelato al cioccolato
12h
Gelato al cioccolato e ciliegie
10 Std. 30 Min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10h 20min
Gelato al latte e mango
10min
Gelato banane, mele e yogurt
8 godz. 15 min
Gelato al limone
8h 20min
Gelato di fragole
10min
Gelato veloce alla fragola
20min
Gelato alla pesca
20min