Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel
- 160 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 225 g de almendras, peladas y tostadas
- 150 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar
- 6 huevos
Betún
- 160 g de chocolate semi amargo
- 225 g de media crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1827 kJ / 435 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Pastel de choco nuez
50 min
Galletas con avena, almendra y chocolate blanco
50 min
Rosca de naranja
1 godz. 30 min
Corona de chocolates
1 godz. 30 min
Pastel de chocolate
45 min
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Panqué de plátano
1 Std. 50 Min
El mejor pastel de chocolate
1h
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min
NY Cheesecake
1h
Roles de canela con glaseado
2h 30min