Pastel de chocolate

4.8 124 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 rebanadas

Składniki

  • 6 claras de huevo
  • 200 g de azúcar
  • 150 g de mantequilla sin sal en trozos
  • 6 yemas de huevo
  • 250 g de chocolate amargo en trozos pequeños
  • 50 g de harina

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 5 g
Kalorie 1334 kJ / 319 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...