Wersje kompatybilne
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2917 kJ / 698 kcal
- Białko
- 32.58 g
- Węglowodany
- 0.02 g
- Tłuszcz
- 63.05 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13u.
Tapenade
10min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Cannelés de chocolate
26h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13u.
Ternera Stroganoff
1h
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 Std. 40 Min
Pavlova
5h 20 min