Urządzenia i Akcesoria
Chicken and bacon casserole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Chicken
-
white bread, slightly stale150 g
-
parsley15 g
-
cheese, medium-hard (e.g. Edam), cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
fine salt1 tsp
-
honey20 g
-
mustard20 g
Sauce and assembly
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
butter40 g
-
lemon juice only1
-
paprika1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
bacon slices cut into pieces200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.8 g
Kalorie
265 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1h
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40min
Family chicken galette
1h 55min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Apricot chicken risotto
30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pork meatballs with couscous
50min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Classic meatloaf
1h 35min
Meatballs in red pepper sauce
30min