Urządzenia i Akcesoria
Lamb loin with pink peppercorn sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
butter cut into pieces30 g
-
shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves60 g
-
garlic cloves2
-
water plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan220 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade to taste (see tip)½ tsp
-
2 tsp pickled green peppercornspink peppercorns2 tsp
-
potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)300 g
-
olive oil for greasing
-
lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)700 g
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
green asparagus trimmed and cut into pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
whisky1 tbsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
cream60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Salted Caramel Ice Cream
Brak ocen
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Veal involtini
35 min
Bun kebab
1 godz. 45 min
Indian-style chicken burger
4 godz.