Urządzenia i Akcesoria
Lamb loin with pink peppercorn sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
butter cut into pieces30 g
-
shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves60 g
-
garlic cloves2
-
water plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan220 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade to taste (see tip)½ tsp
-
2 tsp pickled green peppercornspink peppercorns2 tsp
-
potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)300 g
-
olive oil for greasing
-
lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)700 g
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
green asparagus trimmed and cut into pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
whisky1 tbsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
cream60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Brak ocen
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Chilli Cheese Dogs
50 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min