Urządzenia i Akcesoria
Lamb loin with pink peppercorn sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
butter cut into pieces30 g
-
shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves60 g
-
garlic cloves2
-
water plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan220 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade to taste (see tip)½ tsp
-
2 tsp pickled green peppercornspink peppercorns2 tsp
-
potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)300 g
-
olive oil for greasing
-
lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)700 g
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
green asparagus trimmed and cut into pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
whisky1 tbsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
cream60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Brak ocen
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 35 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min