Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de chalotas
- 150 g de bulbo de hinojo en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l) desmenuzada
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 350 g de lomo de salmón fresco sin piel (en dados de aprox. 3 cm)
- 30 de mantequilla
- 1 cucharada de eneldo fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con salmón ahumado
20 min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
1u.
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Risotto de espinacas y gambas
25min
Risotto al curry con leche de coco
30min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Arroz con champiñones Portobello
30min
Risotto de gambones y calabacín
25min
Risotto de mariscos (sin lácteos)
35min
Risotto integral de espárragos y puerros
1u.
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1u.