Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
lub 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta al vino
5min
Crackers ai 6 semi
40 min
Biscotti di avena
30 min
Chicchi di caffè
2 godz. 30 min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 godz.
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Biscotti cegliesi
1 godz. 10 min
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Taralli alla pizzaiola
45 min