Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive

Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive

4.8 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
35 pezzi

Składniki

  • 70 g di mandorle pelate
  • 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di olive nere denocciolate di Gaeta
    50 g di olive taggiasche denocciolate
  • 270 g di farina tipo 00
  • 70 g di vino bianco
  • 30 g di acqua
  • 30 g di burro a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.3 g
Kalorie 238 kJ / 57 kcal
Tłuszcz 3.1 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...