Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
lub 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Taralli al verde
1h 20min
Taralli zenzero e curcuma
1óra
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Crackers al caffè
1óra
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2óra
Crostini alle lenticchie (senza glutine)
1h 30 min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Grissini integrali al rosmarino
2h 50min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min