Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
TM5 TM6

Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive

4.8 (20 ocen)

Składniki

  • 70 g di mandorle pelate
  • 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di olive nere denocciolate di Gaeta
    lub 50 g di olive taggiasche denocciolate
  • 270 g di farina tipo 00
  • 70 g di vino bianco
  • 30 g di acqua
  • 30 g di burro a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
238 kJ / 57 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy