Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 600 g Paprika, gemischt, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Saure Sahne
- 200 g Sahne
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 300 g Rinderrouladen, in Streifen (ca. 1 x 3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1944 kJ / 464 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Rindfleischeintopf
1h 40 min
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1óra
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40 min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50min
Chili con carne
40 min
Gulaschsuppe
1óra 15p
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Rinderschmortopf
1h 20min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 min
Mexikanischer Feuertopf
45 min