Urządzenia i Akcesoria
Pizza de Nápoles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
Masa
-
120 g de agua
-
1 cucharadita de sal
-
10 g de levadura prensada fresca
-
230 g de harina
Salsa base
-
1 jitomate maduro
-
10 g de aceite de oliva
-
1 pizca de sal
-
1 pizca de orégano seco
Cubierta
-
200 g de mozzarella
-
100 g de jitomate en rebanadas
-
albahaca fresca, al gusto
-
50 g de queso parmesano rebanado
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
14 g
Kalorie
1549 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pizza Margarita
2 godz. 10 min
Crepas
1 godz. 15 min
Crepas, receta básica
1 godz. 20 min
Pizza con arúgula y tomate seco
50 min
Palitos de pan
1 godz. 45 min
Jugo integral de naranja
5 min
Pizza diavola
2 godz. 15 min
Pizza
1 godz.
Frappuccino
5 min
Pizza Campesina
2 godz. 10 min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Focaccia - Demo presentadores
35 min