Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de alitas de pollo cortadas en dos, sin la punta, salpimentadas
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de salsa barbacoa
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1970 kJ / 471 kcal
- Białko
- 46.8 g
- Węglowodany
- 5.06 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 0.26 g
Alternatywne przepisy
Costillas al vino con arroz
1 godz.
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Alitas adobadas en salsa
35min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Guarrito extremeño
50min
Fideuá con carne
30 min
Alitas de pollo con salsa de soja, miel y limón
1h 10min
Alitas de pollo estilo cajún
50min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 godz.