Torta raw all'arancia e mandorle

Torta raw all'arancia e mandorle

4.4 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Base
  • 120 g di uvetta
  • 30 g di semi di lino dorati
  • 120 g di mandorle
Crema all'arancio
  • 100 g di datteri denocciolati
  • 4 g di agar agar
  • 80 g di olio di cocco
  • 500 g di arance sbucciate e senza semi
Glassa e decorazione
  • 100 g di anacardi
  • 70 g di arance sbucciate e senza semi
  • 15 g di sciroppo di agave
    35 g di miele
  • 30 g di olio di cocco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.95 g
Kalorie 1135 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 19.48 g
Błonnik 6.11 g
Węglowodany 20.63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...