Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 120 g di uvetta
- 30 g di semi di lino dorati
- 120 g di mandorle
Crema all'arancio
- 100 g di datteri denocciolati
- 4 g di agar agar
- 80 g di olio di cocco
- 500 g di arance, sbucciate e senza semi
Glassa e decorazione
- 100 g di anacardi
- 70 g di arance, sbucciate e senza semi
-
15
g di sciroppo di agave
lub 35 g di miele - 30 g di olio di cocco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1135 kJ / 271 kcal
- Białko
- 4.95 g
- Węglowodany
- 20.63 g
- Tłuszcz
- 19.48 g
- Błonnik
- 6.11 g
Alternatywne przepisy
Torta soffice all'arancia
2 Std.
Torta raw al cioccolato e banana
1h 20 min
Torta di pere al doppio zenzero
2 Std.
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45min
Galette des rois ananas e Rum
2h 30min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8h 55min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1 godz. 40 min
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55 Min
Torta fragole e Champagne
4h 30min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Torta al limone
55 Min