Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 75 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 160 g di farina manitoba
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva aromatizzato all'aglio (vedere consiglio 1)
- semi di papavero (opcjonalnie)
- ½ cipolla rossa tagliata a fettine sottili (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5096 kJ / 1218 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 123.7 g
- Tłuszcz
- 76 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tisana menta, anice e limone
10 min
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3sa
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15 min
Mantovanine
2h 45 min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4j 5 menit
Cheese naan
3u. 5min
Pane arabo
3h 30min