Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 90 gramů červené papriky, na proužky
- 90 gramů žluté papriky, na proužky
- 150 gramů rajčat, na kousky
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 2 špetky soli
- 100 gramů bílého vína, suchého
-
200
gramů zeleninového vývaru
lub 200 gramů vody - 600 gramů kapra, nejlépe filetů bez kůže a kostí
- 1 špetku pepře, černého, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 14.73 g
- Tłuszcz
- 14.43 g
- Błonnik
- 2.33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole s kaviárem
10min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Ryba po řecku
35min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Slávky alla Medoc
50min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Králík po sicilsku
1h 20min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min