Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů quinoy
- 20 gramů sýru parmazánu
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 750 gramů zeleninového vývaru
- 150 gramů malých krevet, loupaných
- 250 gramů zeleného chřestu
- 1 polévková lžíce másla
- 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1401 kJ / 334 kcal
- Białko
- 16.24 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 7.42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Fazole po bretaňsku
35min
Marinované krevety
1h 10min
Čočka s krevetami
20 min
Chřestový salát s mangem
35min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 min
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min