Urządzenia i Akcesoria
Quinotto s krevetami a chřestem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 porcí
Składniki
-
300 gramů quinoy
-
20 gramů sýru parmazánu
-
50 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
750 gramů zeleninového vývaru
-
150 gramů malých krevet, loupaných
-
250 gramů zeleného chřestu
-
1 polévková lžíce másla
-
2 polévkové lžíce bazalkového pesta
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
16.24 g
Kalorie
1401 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
7.42 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ryby
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Restovaný lilek (200 gramů)
30 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 godz.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Středomořský zeleninový pekáč
50 min
Caponata
30 min
Dýňový hummus
1 godz.
Jambalaya z quinoy
35 min
Restovaná zelenina (pak choi)
10 min