![Botana fresca de surimi Botana fresca de surimi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8936381-C1D7-474B-BB6F-38C41DFB280E/Derivates/431A3842-A977-4383-8A9A-AA542E7E2918.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de barritas de surimi, en trozos
- 200 g de apio, en trozos
- 100 g de cebolla de cambray, en trozos
- 25 g de chile serrano, en trozos
- 30 g de jugo de limón
- 100 g de mayonesa
- ¼ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 662 kJ / 158 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 257 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chilaquiles rojos
25 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Carnitas de atún
40 Min
Sopa de tortilla
40 Min
Salpicón de res
1 Std.
Salsa tampico
10 Min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Pescado para taquear
25 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Pasta al poblano
35min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min