Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed and rosemary crispbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Rustic bread
2 Std.
Multiseed Bread
2 Std.
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1 Std. 20 Min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 Min
Coconut Yoghurt
13 Std. 20 Min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 Std. 55 Min
German Bread
4 Std. 15 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min