Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed and rosemary crispbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vanilla nut milk
12 godz. 20 min
Peanut butter
5 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Flour from cereal grains or pulses
5 min
Whipped cream
10 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15 godz.
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 min
Soya Yoghurt
12 godz. 10 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Macadamia Nut Milk
10 min
Vegan butter
8 godz. 5 min