Poppy seed and rosemary crispbread
TM5 TM6

Poppy seed and rosemary crispbread

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 4 sprigs fresh rosemary, needles removed from stalk
  • 300 g wheat grains
  • 50 g poppy seeds
  • 250 g milk
  • 40 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • ½ - 1 tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper
  • 1 tsp ground cardamom
  • plain flour for dusting

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
314 kJ / 75 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy