Poppy seed and rosemary crispbread

Poppy seed and rosemary crispbread

3.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 slices

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • fresh rosemary needles removed from stalk
    4 sprigs
  • wheat grains
    300 g
  • poppy seeds
    50 g
  • milk
    250 g
  • butter
  • fine salt
    ½ - 1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ½ tsp
  • ground cardamom
    1 tsp
  • plain flour for dusting

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 75 kcal / 314 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...