Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed and rosemary crispbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cinnamon Stars (German)
1 Std. 30 Min
Nut Milk
10 Min
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8 Std. 15 Min
Plum slice
1 Std. 30 Min
Quinoa Anzac Biscuits
1 Std.
Hummus
5 Min
Egg Free Pasta
1 Std. 35 Min
Pitta bread
2 Std.
Tomato ketchup
1 Std. 15 Min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min