Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed and rosemary crispbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 godz. 5 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Lemon and caper aioli
15 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Barbecue Sauce
20 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Mushroom cappuccino
25 min
Citrus Kick (Metric)
5 min