Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů sýru eidamu, na kousky
- 700 gramů vody
- 330 gramů ajvaru, sterilovaného (čalamáda z paprik, lilku, česneku a chilli)
- 200 gramů smetany, 12% tuku
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli
- 400 gramů těstovin, penne
- 80 gramů pórku, na kolečka (2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2529 kJ / 604 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 79.4 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Těstoviny s tuňákem
40min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Zámecké rizoto
35min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min
Špenátové rizoto
30min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Farfalle v italských barvách
30min
Gnocchi trikolóra
25min
Penne se slaninou a zeleninou
35min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min