Cream of Crab Soup
TM6 TM5

Cream of Crab Soup

4.4 (18 ocen)

Składniki

  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 8 oz yellow onions, quartered
  • 4 oz celery, cut into pieces (2 in.), plus leaves to garnish
  • 2 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz all-purpose flour
  • 16 oz fish stock
  • 1 dried bay leaf
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp white pepper
  • ¼ tsp mace
  • 2 dashes Tabasco sauce
  • 4 oz whipping cream
  • 8 oz crab meat
  • 2 oz dry sherry
  • fresh baguette, sliced, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2209 kJ / 528 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy