Urządzenia i Akcesoria
Cream of Crab Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
yellow onions quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.), plus leaves to garnish4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
fish stock16 oz
-
dried bay leaf1
-
salt to taste½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
mace¼ tsp
-
Tabasco sauce2 dashes
-
whipping cream4 oz
-
crab meat8 oz
-
dry sherry2 oz
-
fresh baguette sliced, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
2209 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 godz. 10 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Shrimp Sauté
25 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min