Urządzenia i Akcesoria
Cream of Crab Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
yellow onions quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.), plus leaves to garnish4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
fish stock16 oz
-
dried bay leaf1
-
salt to taste½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
mace¼ tsp
-
Tabasco sauce2 dashes
-
whipping cream4 oz
-
crab meat8 oz
-
dry sherry2 oz
-
fresh baguette sliced, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
2209 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Egg Drop Soup
45min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Cioppino
55min
Manhattan Clam Chowder
55min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Chicken Stroganoff Soup
55min
New England Clam Chowder
45min
French Onion Soup
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min