Urządzenia i Akcesoria
Himbeersüppchen mit Sauerrahmeis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
Sauerrahmeis
-
Wasser25 g
-
Zucker75 g
-
Bio-Limette1
-
Sauerrahm250 g
Himbeersüppchen und Fertigstellung
-
Himbeeren500 g
-
Wasser30 g
-
Weißwein100 g
-
Zucker100 g
-
Vanillezucker2 EL
-
Gelatineblätter2
-
Sekt100 g
-
frische Minze Blättchen abgezupft2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1617 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kalbsbries mit Weißweinsauce
3 godz.
Sauce Béarnaise
20 min
Spargelcremesuppe
40 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 godz. 45 min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 godz. 40 min
Crème Brûlée
3 godz. 10 min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 godz. 20 min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 godz.
Zabaglione
15 min