Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g azeite
- 10 g manjericão
- 5 pés de aneto, só as folhas
- 1 dente de alho
- 150 g rúcula
- 50 g alcaparras
- 150 g muxama de atum fatiada fina
- Wartości odżywcze
- na 1 doses
- Kalorie
- 0 kJ / 161 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Cappuccino de manga
15 Min
Sopa de alho
1h 10 min
Batido antioxidante
10min
Wraps de frango
15 Min
Sanduíche de atum, tomate e pepino
30 min
Salada à moda da Sicília
40 min
Enrolados mistos
1h 25 min
Hambúrguer de borrego e feta
30 min
Canja de conquilhas
2h 20 min
Creme de feijão-branco
30 min
Batido de bolachas de cacau
5 Min
Sopa de feijão-branco
25 min