Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 150 g di farina di avena
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pani alla segale
2h 40 min
Pane alla soia
3h 10 min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane di segale
3h 20min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min
Filone di segale
4 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Mezzaluna di pane al farro
3óra
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min