Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
TM5 TM6

Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)

4.7 (19 ocen)

Składniki

  • 240 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di farina manitoba + q.b.
  • 150 g di farina di avena
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale
  • 50 g di olive taggiasche denocciolate

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
958 kJ / 229 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy