Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)

Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)

4.1 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
1 ración

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 500 g de remolacha fresca con piel
  • 500 g de judías verdes frescas en trozos
    500 g de espárragos verdes, en trozos
  • 500 g de pulpa de calabaza en dados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 2.24 g
Kalorie 115 kJ / 27 kcal
Tłuszcz 0.39 g
Błonnik 2.75 g
Węglowodany 3.74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...