
Urządzenia i Akcesoria
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 Portionen
Składniki
Ricotta-Gnocchi
-
Mandeln50 g
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Basilikum5 - 10 Blätter
-
Ricotta250 g
-
Ei1
-
Eigelb1
-
Gluten40 g
-
Salz½ TL
-
Muskat2 Prisen
Tomatensauce
-
Zwiebel (ca. 70 g), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
getrocknete Tomaten abgetropft30 g
-
Olivenöl20 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Tomatenmark50 g
-
Salz½ TL
-
Oregano, getrocknet½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
700 kcal /
2928 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
7.7 g