Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso cotija, en trozo
- 1950 g de agua
- 200 g de harina de maíz nixtamalizado
- 1 ½ cditas de sal fina
- 40 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de frijoles refritos, en bolsa o lata
- 30 g de vinagre blanco
- 8 huevos
- 500 g de mole, vegano, ver receta en sección Básicas
- crema ácida
- cebolla morada, fileteada
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2957 kJ / 704 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de jitomate
10 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Huevos benedictinos
1h
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Mantequilla de ajo y echalote
10 min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1h 20 min
Echalots dorados 250 g
25 min
Dulces de caramelo TM6
2 godz.
Terrina de salmón
2 godz.
Huevos pochados
25 min
Salsa holandesa TM6
15min