![Ajo picado (10-20 g) Ajo picado (10-20 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6396B92F-7107-468B-8389-0C2E7C05141F/Derivates/fcebe0e9-058e-4618-ad41-60d9a7280c45.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 20 g de dientes de ajo, pelados
- Wartości odżywcze
- na 10 gramo
- Kalorie
- 60 kJ / 14 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ajo picado (100 g)
15min
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1 Std. 10 Min
Cebolla picada (30-70 g)
5 min
Cebolla picada (100-200 g)
5 min
Mezcla de finas hierbas picadas
5 min
Hierbas picadas (30-40 g)
10 min
Hierbas picadas (10-25 g)
10 min
Cebollas picadas (400-500 g)
10 min
Hierbas picadas (5 g)
5 min
Ajo picado (25-70 g)
10 min
Cebollas picadas (220-350 g)
10 min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10 min