Urządzenia i Akcesoria
Camille Carrot and Almond Cakes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 pieces
Składniki
-
raw sugar200 g
-
almonds50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
grapeseed oil100 g
-
whole milk100 g
-
plain flour300 g
-
eggs2
-
fine sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.9 g
Kalorie
1249 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Coconut cake
1 godz. 20 min
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Chewy Pistachio Biscuits
45 min
Avocado and Banana Ice Cream
6 godz. 15 min
Avocado Ice Cream
4 godz. 15 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Pasta alla Norma
50 min