Urządzenia i Akcesoria
Supplì (Roman Rice Croquettes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 pieces
Składniki
Tomato Sauce
-
onions quartered80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar½ Tbsp
-
fresh basil leaves roughly chopped3
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Supplì
-
bread torn in pieces100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
risotto rice any flavour, leftover or freshly made and cooled600 g
-
fresh mozzarella cubed (1-2 cm)100 g
-
medium eggs beaten2
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
15 g
Kalorie
2801 kJ /
667 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
90 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pretzels
1 godz.
Pizza dough
1 godz.
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Kreem-B-Tween
14 godz.
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Struffoli (Italy)
1 godz. 10 min
Beef Fajitas
1 godz.
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min