
Urządzenia i Akcesoria
Supplì (Roman Rice Croquettes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 pieces
Składniki
Tomato Sauce
-
onions quartered80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar½ Tbsp
-
fresh basil leaves roughly chopped3
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Supplì
-
bread torn in pieces100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
risotto rice any flavour, leftover or freshly made and cooled600 g
-
fresh mozzarella cubed (1-2 cm)100 g
-
medium eggs beaten2
-
vegetable oil for frying
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
667 kcal /
2801 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
90 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1 godz. 5 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Crab briks
35 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Potato and Cheese Bites
2 godz.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 godz. 30 min
Ombre Cake
2 godz. 10 min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 min
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min