
Urządzenia i Akcesoria
Pão alemão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
1000 g
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
água400 g
-
mel50 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
farinha de centeio100 g
-
farinha integral200 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
sementes de girassol20 g
-
sementes de abóbora20 g
-
sementes de sésamo brancas10 g
-
sementes de papoila10 g
-
Leite q.b. p/ pincelar
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
265.3 kcal /
1110.1 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
50.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
357.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Junho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia